Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till oss via vårt kontaktformulär.

Modern klinik belägen på Gamla gatan 2

Tandrand är en relativt ny tandläkarmottagning på Gamla gatan 2. Kliniken är strategiskt placerad mitt i centrum med goda parkeringsmöjligheter. Den ligger alldeles intill Apoteket Hjärtat, vilket är praktiskt när recept behöver hämtas ut direkt. Kliniken är handikappanpassad och vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med svår problematik. Vi erbjuder flera delbetalningsalternativ – fråga oss bara så berättar vi mer.

Vi öppnade 2019 och sedan dess har vårt patientantal ökat markant, mycket tack vare många fantastiska rekommendationer från våra patienter.  Här välkomnar vi både gamla och nya patienter, och vi strävar alltid efter att kunna erbjuda en akuttid samma dag till kunder som är i behov av det.  Kliniken erbjuder all slags tandvård och har den senaste teknologin. Här kan du boka tid för allmäntandvård som lagningar, rotfyllningar och extraktioner. Men vi erbjuder även mer komplicerade behandlingar som innefattar kirurgiska moment som implantatbehandlingar och ortodonti (tandställning). Dessutom erbjuder vi estetisk tandvård, om du vill bättra på ditt leende.

Våra tandläkare talar flera språk, bland annat svenska, engelska och arabiska. Vid behov kan vi ordna med tolk för övriga språk, exempelvis somaliska och kurdiska.

Vill du veta mer?

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Följ oss gärna i sociala medier

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing